Razer Phone 2 – data lansarii si specificatii

Razer a anunțat data lansării următorului său flagship, și anume pe 10 Octombrie. Succesorul recentului Razer Phone, nu are încă un nume oficial iar teaser-ul menționează doar fraza „Flagship // Gaming”, nedezvăluind alte detalii esențiale despre viitorul telefon de gaming.

Prețul acestui dispozitiv nu este încă făcut public, însă circulă niște speculații cum că  ar începe de la $699 în Statele Unite. Oricum, trebuie să mai așteptăm până luna următoare ca să obținem mai multe detalii legate de preț.

Această evoluție, la o nouă versiune, vine după ce Razer a confirmat într-un apel financiar următorul flagship. Compania a mai zis că îți focusează interesele și pe extinderea sectorului de servicii PC către divizia telefoanelor mobile. Acestea pot include servicii precum Razer Game Store, portofelul zGold cât și platforma de recompensare. Alte funcții mai includ un procesor Snapdragon 845 SoC și un display

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate