Razvan Gavrilas, CEO Brand Mentions: Cum pot companiile să atragă clienți noi folosind monitorizarea social media?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe expose.ro

Am auzit cu toții despre creşterea importanţei platformelor social media. Acestea au devenit (probabil) cel mai puternic instrument de comunicare din mediul online. În acest context,  monitorizarea social media ar trebui să devină un instrument indispensabil pentru orice specialist care se ocupă de marketing digital, relații publice, comunicare sau gestionarea imaginii companiilor și brandurilor.

Monitorizarea social media nu înseamnă doar verificarea notificărilor primite de la reţelele sociale

În lume sunt aproximativ 3,7 miliarde de utilizatori de social media  (aproape jumătate din populaţia planetei) iar în timp ce citești această propoziţie au fost făcute aproximativ 1 milion de postări pe Instagram. Aşadar, în faţa acestei avalanșe de informaţii, este imposibil ca cineva să afle tot ce s-a spus despre un anumit brand, oriunde în mediul online, în timp real. 

Singura soluție viabilă pentru a moni...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate