Reading challenge

Prima postare din 2018 este despre cărți, amintiri și lucruri dragi. Și pentru că pe lângă beauty, makeup și fashion iubesc cărțile, astăzi este despre cele din urmă!Pentru mine dragostea față de cărți a început cu foarte mult timp în urmă, când copil fiind bunica reușea să mă țină după-amiezele în casă doar citindu-mi povești nemuritoare. Cum nu eram genul de copil care să doarmă după-amiaza, dar ai mei dintr-un motiv straniu doreau să mă știe în casă după masa de prânz, singura soluție erau poveștile.Mă cuibăream cu bunica în pat, alegeam o carte, iar ea începea să îmi citească din cuprins. Titlul care mă atrăgea cel mai tare câștiga și bunica începea să îmi spună povestea. De cele mai multe ori era nevoie de 2-3 astfel de povești până să adoarmă bunica! Când adormea, eu o tuleam în curte și îmi făceam de cap prin grădina de zarzavat.Era un soi de ritual, un obicei al nostru ce făcea după-amiezile să fie mai frumo...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate