Recenzie film: Venom – Se merita sau nu?

Dupa cum stim din ultimele filme lansate de catre Marvel si DC, avem parte de mai multi super eroi intr-un film, acest lucru continua sa se intample datorita publicului, si… da, ne place (Thor: Ragnarok, Captain America: Civil War, ca să nu mai zic de Avengers sunt noua normă). Totusi, cateodata ni se face dor de o poveste simpla, de aceea am mers la filmul Venom.

Cel mai bun exemplu in filmele ce sunt bazate pe povestea unui singur super erou, este Logan, in acest film putem vedea axat pe acest personaj trairi si o poveste impresionanta. Totusi, hai sa vorbim pe scurt si despre Venom, daca se merita sau nu.

Venom este un personaj complex, ce a fost despartit de Spidey, si dupa cum ne-a demonstrat este mai mult decat un in villain, este un personaj destul de complex iar faptul ca se lupta cu Eddie Brock, totul se transforma intr-o poveste interesanta.

Dupa cum stim, Venom nu a fost legat si in alte filme Marvel precum Avengers, acest lucru a fos...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate