Recenzie: Fluturi #1 de Irina Binder

Am citit acest roman mai mult de curiozitate decât de plăcere, pentru că, sincer, mi se pare o lectură mai mult pentru adolescenți, decât pentru adulți.

Romanul este structurat destul de simplist și nu este împărțit pe capitole, fiind mai mult o carte tip jurnal.

Începutul este destul de interesant pentru că protagonista, Irina, pare să aibă o decepție ce a rezultat în urma a cinci ani de relație însă, în continuare, autoarea ne transportă înapoi în timp, ducându-ne în perioada în care a început totul.

Deși are tot ceea ce și-ar putea dori o femeie, viața nu a fost foarte miloasă cu Irina. Păriții acesteia au divorțat când era foarte mică, fiind crescută doar de tată, ce a părăsit-o după ce a pierdut lupta cu cancerul.  La vârsta de 17 ani se îndrăgostește nebunește de un tânăr, Rareș, care și acesta o părăsește în urma unui accident de mașină.

Aceste evenimente nefericite, însă, au avut un impa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate