Recenzie Startup de 100$ de Chris Guillebeau

„Startup de 100$” este o carte pe care o recomand atât celor care vor să plece pe cont propriu să își dezvolte o afacere, dar și celor care doresc să aibă venituri suplimentare și nu știu cu ce să înceapă.

Chris Guillebeau a călătorit aproape în toate țările din lume și spune că a întâlnit două tipuri de oameni: aceia care au timp și bani să ducă stilul de viață pe care și-l doresc și aceia care se simt prinși într-o capcană.

Așa că și-a dorit să extragă cunoștințele celor din primul grup, cu tactici și exemple pentru a-i ajuta pe cei din al doilea grup să obțină ce își doresc.

Cartea e diferită față de ceea ce s-a mai scris. Nu te învață să devii milionar. Este simplă și se adresează celor care doresc să își deschidă o afacere, nu știu cum să înceapă și nici nu au bani pentru asta.

Cartea nu conține ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate