Recomandare lectura: De veghe in lanul de secara de J. D. Salinger

Aproape ca mi-e rusine sa recunosc ca pana la aceasta varsta nu am citit romanul “De veghe in lanul de secara” („The catcher în the Rye” in original) scris de autorul american J. D. Salinger in 1951. Din fericire acum la inceput de 2018 am rezolvat aceasta problema si am bifat pe lista mea de lecturi unul dintre cele mai importante 100 romane in limba engleza publicate din 1923 pana in prezent, precum a fost descris de Times (in anul 2005).

Romanul il pune in prim-plan pe Holden Caulfield, un adolescent atipic dintr-o familie destul de bogata, devenit de-a lungul timpului imaginea iconica a adolescentului rebel. Voiam sa spun ca “acesta se trezeste exmatriculat din scoala privata Pencey”, insa nu se trezeste pur si simplu, este foarte constient ca va fi exmatriculat, pentru ca actiunile sale pana in acest moment au dus fix la aceasta situatie.

Astfel il urmarim pe Holden de-a lungul catorva zile, cu toate...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate