Recomandare serial: Povestea slujitoarei

Se pare ca ultimul serial pe care vi l-am recomandat recent ne-a deschis pofta de a urmari mai multe proiectii in aceasta perioada, asa ca urmatorul serial pe care l-am bifat pe lista noastra a fost Povestea Slujitoarei, pe care il puteti gasi pe HBO GO. Am reusit sa-l vedem intr-o singura zi, ceea ce nu este prea greu – sunt doar 10 episoade.

Serialul are la baza romanul omonim scris de Margaret Atwood si prezinta o varianta catastrofica a unui posibil viitor: atunci cand fertilitatea scazuta a unui popor devine o amenintare la existenta umana, ce masuri sunt necesare pentru a putea asigura continuitatea rasei umane?

Dictatura fundamentalist teocrata Gilead (fosta Statele Unite ale Americii) este locul in care Jane, eroina povestii noastre, personaj interpretat de Elisabeth Moss, care a primit numele Offred,...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate