Redmi Note 9S Review – Xiaomi a reușit din nou! Ei bine, aproape …

Redmi Note 9S este un nou model de buget de la producătorul chinez, care ar trebui să înlocuiască liderul anterior al segmentului, Redmi Note 8 Pro. Note 9S ar trebui să concureze mai mult cu Redmi Note 8, iar din cauza că alte modele ale seriei nu au fost încă scoase la vânzare, acesta va fi comparat cu Note 8 Pro.

Design

Redmi Note 9 Pro a primit un panou din sticlă în spate, fara zig-zag-uri, valuri sau gradiente, doar o suprafață neteda a sticlei temperate. Din păcate fără husa va fi dificil de mentinut acel luciu impecabil: suprafața se acoperită rapid cu amprente.

Din fericire, producătorul a lăsat o husa din silicon transparent, dar și a lipit, din start, pelicula pe ecran.

În cutie, ca de obicei există o cheiță pentru extragerea cartelei SIM și cardul de memorie, documentație, cablul Type-C și sursa de alimentare. Aceasta are o putere ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate