Relaţia gay...

  • Postat în Sex
  • la 04-06-2015 19:09
  • de De Ny
  • 264 vizualizări
Mereu am crezut că micile greşeli nu trebuie iertate ci trebuie îndreptate. Şi până la urmă cine nu greşeşte? Eu, eu am greşit enorm...Dar El parcă a greşit mai mult sau mai grav. Aşteptam ca timpul să vindece durerea şi incertitudinea şi încet, încet să ne revenim.Chiar dacă nu mai puteam să continuăm relaţia, măcar să rămânem prieteni. Aşteptam câte un semn,o vorbă, un telefon...şi cu greu au venit. Am vorbit intr-o seară aproape 2 ore la telefon ca nişte oameni mari şi normali şi totul părea ca merge spre bine,puteam să rămânem prieteni. Dar viaţa e o iluzie şi a apărut o Nălucă...care, a pus o perdea de fum între noi prin care nu se mai vedeau decât nişte cuvinte fugare: da, nu, aha şi trei emoticoane. Şi cuvintele care mi-au dat şah:
"ce ma doare acum, e ca am pierdut atata timp

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate