Remedii babesti impotriva gripei

Remedii babesti impotriva gripei Odată cu frigul, apar şi durerile în gât, răcelile și gripa. Cât sunt ele de periculoase şi ce complicaţii pot apărea?Amigdalele funcţionează ca nişte paznici, care împiedică pătrunderea bacteriilor şi a viruşilor în faringe.Dacă acestea nu pot fi oprite, ele provoacă o inflamaţie puternică, atât a amigdalelor, cât şi a faringelui. În acest caz se poate vorbi de apariţia anginei. La primele simptome trebuie luate măsuri preventive pentru apariţia anginei:Se stă la pat, ferit de frig, de curenţi de aer.Se aplică de 3 ori pe zi comprese calde la gât, cu oţet, argilă sau infuzie de salvie.Se aplică pe piept comprese cu ulei de eucalipt şi lavandă.Se fac băi progresive la picioare.Se coc cartofi în coajă, se aşază la gât sub formă de compresă, pe toată durata nopţii.Se clăteşte gura sau se face gargară cu infuzie de muşeţel, salvie, mentă sau cu apă sărată.Se beau ceaiuri din salvie, nalb

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate