Replici din citate, asertivitate si preocupari constructive

Pe baza unor citate celebre am construit replici ce ar putea sa inlocuiasca o abordare empirica in relatia cu colegii si subalternii. Cu alte cuvinte, replici din citate, asertivitate si preocupari constructive. Este numai un exemplu. Voi sunteti mai inteligenti decat mine si gasiti mult mai multe solutii. Am vrut numai sa va trag de maneca si sa va atentionez ca relatiile dintr-o companie sunt vitale. Gestionati cu asertivitate! Cereti un mediu si functiuni profesioniste. Definitivati in clar Organigrama, Legaturile structurale si Designul posturilor astfel incat mecanismul companiei voastre sa functioneze asemanator cu cel al ceasurilor elvetiene. Glumesc, desigur! Daca nu va propuneti sa urcati 10 etaje, o sa aveti frustrari ca ati urcat numai doua si ca se putea mai mult, insa nu v-ati propus. Sper sa gasiti interesanta abordarea mea si sa va determine sa actionati! Mult mai complex, desigur. Pentru ca puteti!

Replica  General Managerul...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate