Reprezentant Vanzari limba maghiara

Candidatul ideal
Limba maghiara cerinta obligatorie
- abilitati de convingere;- să comunice clar şi concis, atât în scris cât şi verbal;- sa se adapteze uşor în funcţie de situaţie şi sa fie deschis către noi idei şi persoane;- sa-si cunoasca punctele forte şi sa stie de ce este capabil şi ce poate sa realizeze.
Descrierea jobului
Obiectivele postului:Realizarea planului de vânzări prin vânzarea prin telefon a materialelor de constructii din portofoliul firmei;Identificarea de noi clienţi;Creşterea cotei de piaţă a produselor / serviciilor din portofoliul firmei;Mentinerea si dezvoltarea bazei de clienti pe care reuseste sa o formeze.Responsabiliţăţi importante:
Realizează planul zilnic de vânzări;Prezintă şi promovează la telefon produsele din portofoliul firmei prin realizarea de oferte pentru clienţii potenţiali;Pro...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate