REPUBLICA ERWIN ŢIGLA

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe CORESPONDENT SPECIAL

 

Aseară, curtea interioară a Bibliotecii Germane din Reşiţa a fost arhi-plină. Oameni de cultură şi artă, feţe bisericeşti, oameni simpli l-au sărbătorit pe cel care a dat un sens acelui loc, care în Reşiţa de astăzi are ca punct de reper Kauflandul din Luncă. Un spaţiu multi-cultural şi ecumenic efervescent care a împrumutat masiv din personalitatea cratorului său. Erwin Ţigla împlineşte duminică, 19 septembrie, 60 de ani de viaţă, dar a sărbătorit 30 de ani de prezenţă în slujba semenilor. Erwin a fost catalogat drept o instituţie în sine!

S-au rostit sute de epitete la adresa lui Erwin. Aş fi putut să adaug şi eu cîteva. Caracterizarea cea mai scurtă şi plină de forţă se referă însă la ultimele luni: OMUL CARE A SALVAT REŞIŢA CULTURALĂ DE PANDEMIE! Este o propoziţie care spune totul despre Erwin, despre cei 30 de ani petrecuţi în mijlocul oamenilor, despre performanţele sale.

Erwin este un performer...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate