Review: FIFA 19 Demo – Prima impresie despre FIFA!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe GameBros - Stiri si Review Jocuri

Imediat cum a aparut, FIFA 19 Demo si-a facut usor loc in libraria mea de jocuri de pe Origin si l-am si incercat.

Astazi am sa va ofer o scurta parere despre cum mi sa parut mie FIFA 19 in varianta demo, o mica impresie, inainte de lansarea acestui joc, lansare ce va avea loc pe data de 28 septembrie. Deci ramaneti pe zona pentru ca in 2/3 zile de la lansare, vom posta si un review complet, si va voi spune parerea mea in legatura cu meritul acestui joc, daca merita sau nu.

Totusi, de mentionat este faptul ca pana acum eu cred ca jocul isi va merita bani. EA Sports a facut cateva lucruri care te vor impinge sa cumperi jocul, vom face si o comparatie intre cele jocuri, deci cele mai noi noutati despre FIFA 19 le gasiti aici, pe gamebros.ro.

Design

Schimbarile grafice din FIFA 19 fata de 18, sunt mici, insa vor fi sclipiri ce iti vor place, de la animatiile in care jucatorii aluneca sau incearca sa deposedeze, pana la modul in care se suteaza sau celebreaza u...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate