Review Motorola Edge 20 Pro

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe IT Blog

 

Demult, tare demult am facut review la Motorola RAZR XT910. Asta pe vremea cand cei de la Motorola incercau sa renasca modelul Razer, in varianta Android. Multe lucruri s-au schimbat de atunci,  Motorola ajungand in curtea celor de la Lenovo si devenind un producator cunoscut in principal prin produsele sale mid-range (Motorola G).  Practic, modele de top nu prea a mai scos de mult timp.  Desi nici modelul de fata nu este un model de top (daca il comparam cu flagship-urile Samsung, Xiaomi sau One Plus) Edge 20 Pro se doreste o alternativa mai convenabila la acestea. Asa ca Motorola incearca sa nu faca prea multe compromisuri si sa ne ofere un pachet aproape complet, la un pret convenabil (oarecum). Astfel, Motorola Edge 20 PRO se gaseste la eMag la un pret de 3299 lei, la momentul scrierii articolului. Daca reuseste sa isi indeplineasca obiectivele, vom deslusi mai jos.

Specificati...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate