Ridichi albe si Ceapa galbena

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Grădina lui Floricel

 

O buna parte deja ati dat startul la gradinarit .Astazi o sa incep si eu cu aproape primele legume care se pot planta.Imi place sa indraznesc cu mica mea curiozitate si sa vad ce efecte descopar.Asa ca o sa aplic  doua experimente cu urmari  intr-un articol viitor.Nu intru in detalii foarte mari despre necesitatile legumelor, dar totusi o sa ma rezum la mici informatii care trebuie recunoscute.Admit ca nu am mai interactionat  cu ridichiile albe pana acum.

Ridichile albe : au cerinte mari fata de lumina, minim 8 ore pe zi, se seamana la 2 centimetri adancime, prefera un sol cu o umiditate ridicata si ca multe dintre legume au nevoie de un sol nutritiv.

Ceapa galbena sau arpagicul: De regula se fac razoare cum se spune in sud, un pat usor  inaltat  neted si pufos, usor de strapuns de radacinile cepei, minim 8 ore pe zi lumina  , in caz de umbrire si insuficienta lumina, ceapa nu va creste ca si bulb ci se va concentra mai mult pe frunze.

...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate