„ROBOTUL PLĂCERILOR” va fi lansat în ianuarie. Ce ştie să facă şi cât va costa

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ştiri de Actualitate

O veste bună pentru bărbaţii din Regatul Unit, vine acum la sfârşit de an 2017. Robotul, creat de Matt McMullen, care a lucrat la el din 2014 și până acum, urmează să fie lansat la comercializare din luna ianuarie, cu prețuri cuprinse între 8.600 de euro și 17.000 de euro – în funcție de dotările cerute de clienți, scriu cei de la a1.ro citând dailymail.co.uk

Harmony are 30 de chipuri diferite, 16 tipuri de corpuri şi diferite forme de sâni. De fapt, acest așa zis robot este un cap vorbitor, așezat pe un corp de diferite forme și mărimi, cu o piele de silicon.

Din luna ianuarie, britanicii vor putea comanda câte un robot Harmony, a cărei inteligență artificială îi permite să fie supusă.

”Ştie glume şi este programată să spună diferite lucruri precum: „Bine ai venit acasă, dragul meu! Cum a fost ziua ta?” În ciuda acestor lucruri, Harmony rămâne un robot acoperit cu cauciuc”, a spus creatorul, conform Daily Ma

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate