Rolf Trostel – New Age of Intelligence

„ROLF TROSTEL a adus, intr-un anume fel, vânt proaspăt cu albumele sale „Inselmusik”, „Two Faces”, precum și „The Prophet”, la începutul anilor ’80, în scena electronică, când a intrat în curentul Punk , New Wave și / sau New Wave german. Cu brandul noului PPG Wavecomputer 360 digital, el a produs sunete, la acel moment sugerat de atmosferele apropiate (deja) ale tehnologiei actuale, pentru prototipul Drumcomputers. Primele două albume, publicate într-o direcție proprie, precum și lucrarea „Profet”, pentru care Label Norwegian Uniton a câștigat drepturile de autor, au revenit, aproximativ douăzeci de ani mai târziu, nu numai într-o compilație, ci într-un format accesibil. Eticheta de la Berlin Manikin a avut grijă de moștenirea culturală a lui ROLF TROSTEL și a publicat cele trei albume de la începutul anilor optzeci, într-un CD dublu, deoarece vinilurile nu reprezintă o garantie pentru generația viitoare.

„New Age of Intell

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate