ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe CORESPONDENT SPECIAL

 

A fost nevoie să moară un om – ca să parafrazez un cetățean cu diploma de președinte! – ca ministrul de interne, Lucian Bode, să asigure locuitorii țării că sînt în siguranță, că totul va fi bine. Asta LUNI, la mai mult de 48 de ore de la producerea asasinatului! “În istoria post-decembristă a României, au mai fost tentative de infracțiune de omor, prin acest mod de operare. Din fericire, au fost toate fără finalitate. Astfel, vorbim de un caz singular.Cunosc modul de operare și de acțiune al instituțiilor statului român. Nivelul de implicare, profesionalismul lor… vorbim de un caz singular și, în paralel de o acțiune a celor mai buni specialiști, spun încă o dată că România este o țară sigură și nu vorbim de acțiuni pregătite în serie ș.a.m.d., cum am văzut că încearcă să se spună în spațiul public. Vinovații vor fi identificați și judecați’”, a spus Lucian...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate