România vrea să scadă taxarea pe muncă atât pentru salariile mici, cât şi pentru veniturile mari!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Guvernul vrea să păstreze angajații în România și să îi readucă în țară pe cei care au plecat în străinătate, iar în acest sens are în vedere scăderea taxării muncii atât pentru salariile mici, cât pentru veniturile mari.

Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, spune că se dorește ca salariile mici să crească, iar antreprenorii să simtă că pot susține aceste creșteri.

“Este foarte important să reușim să ținem salariații în România, să nu plece în alte țări. Și, dacă e posibil, să și aducem românii acasă în România. Este important, din perspectiva noastră, a Ministerului de Finanțe, să găsim variante prin care nici antreprenorul, nici firmele să nu fie afectate foarte tare, dar și salariații să primească un venit mai mare.

Da, luăm în considerare și o scădere a taxării muncii în România, coroborată cu alte instrumente pe care le putem pune în practică, astfel încât salariile ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate