Românii alocă în medie 1500- 2000 de lei pentru renovarea unei încăperi

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe expose.ro

Românii tind să renoveze o locuință o dată la 10 ani, în timp ce 23% dintre aceștia menționează că renovează o locuință o dată la 3 ani. Motivul principal pe care aceștia îl reamintesc este nevoia unei schimbări în locuință (vorbind despre amenajarea unei camere, schimbarea culorii pereților sau recompartimentarea spațiului de locuință). Aceste date reies dintr-un studiu realizat de Ajusto.ro pe un eșantion de aproximativ 400 de persoane. Întrebați de planificarea renovării locuinței lor, aproximativ 38% dintre români au menționat zugrăvitul ca fiind principalul aspect pe care îl iau în calcul atunci când doresc să schimbe înfățișarea casei. În timp de 30% dintre aceștia menționează recompartimentarea locuinței (adăugarea unui dressing sau a unui spațiu de lucru), iar 23% dintre aceștia doresc schimbarea parchetului, gresiei sau a faianței. 

Realizând un top al înc...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate