RuneScape Mobile pentru iPhone si Android: Data lansarii

Se pare că unul dintre cele mai vechi jocuri MMORPG va fi adus pe platformele mobile din prezent cât mai curând posibil sub denumirea de „Old School RunScape Mobile”. Aceasta este cea mai nouă versiune a jocului RuneScape, dar este și cea mai veche. Deoarece acest joc a fost făcut cu mult timp în urmă, cerințele pentru funcționarea sa au fost cu mult inferioare celor pe care noi, astăzi, le avem pe smartphone-urile noastre obișnuite și/sau tablete.

Jocul a fost lansat inițial în anul 2001 și este încă jucat – în forma sa din 2007 – astăzi. Jocul a evoluat doar un pic din 2001 până în 2007, apoi a fost făcut în ceea ce unii jucători originali hardcore consideră a fi ideal. Înainte de 2013 „Old School RuneScape” a fost lansat online, în noua sa formă veche, pentru PC-uri. Conform statisticilor păstrate de cei care fac acest joc, a fost utilizat de „peste 260 de milioane de jucători de la lansarea lui RuneScape din 2001”.

A...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate