SADICUL PETRE TOBA „TEHNOCRATUL” FOSTUL SEF AL IGPR AL REGIMULUI BASISTO-JOHANNIST IA APARAREA LUI DESPESCU SI GAVRIS!

 

Fostul şef al Poliţiei Române şi ministru de Interne în guvernul tehnocrat, Petre Tobă, a comentat scandalul actual din instituţie pornit odată cu capturarea unui poliţist pedofil care a comis numeroase agresiuni sexuale din 2009 şi până în prezent.

Petre Tobă susţine că nici actualul şef al Poliţiei Române, Bogdan Despescu, şi nici şeful de la Serviciul Omoruri, Radu Gavriş, nu se fac vinovaţi de acest eveniment. Celor doi li se ceruse demisia de către ministrul Carmen Dan.

Petre Tobă, fostul șef al Poliției Române, a declarat, vineri, că Bogdan Despescu, inspectorul șef IGPR, și Radu Gavriș, șeful Serviciului Omoruri, nu au nicio vină pentru situația din instituție, menționând că polițiștii și cetățenii sunt cei care au de suferit din cauza imaginii create.

„Cred că nici Despescu, nici Gavriș nu au vină vis-a-vis de ceea ce s-a întâmplat. Nu cred c...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate