Salata cu vlastari de amaranth
By Doina Oprea, 6 aprilie 2015
Aceasta salata este preferata noastra. Are iz de primavara si
arome de poveste.
Servita cu un dressing potrivit nu te mai saturi de ea. O infuzie
de sanatate si putere, acum, la schimbarea anotimpurilor. Iar
la masa de Paste vine ca o completare minunata la bunatatile
pregatite.
Si pentru ca suntem in prag de sarbatoare, o idee de meniu
Pascal gasiti aici.
Ingrediente:
- salata iceberg - 1 bucata
- baby spanac - 1 castron
- rucola - 1/2 castron
- valeriana - 1/4 castron
- rosii - 1 castron
- ardei - 1/2 castron
- castravete - 1/4 castron
- ridichi - 1/4 castron
- ceapa verde - 3 legaturi
- busuioc verde - 1/4 castron
- leurda - 1 legatura
- masline Kalamata - 1/4 castron
- vlastari amaranth - 1/4 castron
Instructiuni:
Taiem salata in bucatele mai mari.
Taiem in cubulete foarte mici rosiile, castravetele, ardeiul.
Taiem ridichile ca niste betisoare subtiri.
Adaugam spanacul, rucola, valeriana si maslinele (eu am folosit
Kalamata fara samburi, taiate deja in felii subtiri).
Amestecam bine toate ingredientele.
Ornam cu vlastari de amaranth.
Dressingul preferate de noi la aceasta salata il gasiti aici.