SALONUL AUTO-MOTO are loc SAPTAMANA VIITOARE (3-7 MAI) in Piata Constitutiei

Evenimentul debuteaza miercuri, 3 mai, cu zona expozitionala dedicata automobilelor, motocicletelor, tehnologiilor noi, trotinetelor electrice, precum si accesoriilor specifice industriei auto din Romania. Au spus deja prezent pentru dumneavoastra cu OFERTE SPECIALE pe perioada Salonului: Mercedes-Benz, BMW, Volvo, Honda, Toyota, Jaguar, Jeep, Land Rover, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Mazda, Citroen, Kia, Isuzu, Skoda, Seat.

Toti dealerii si concesionarii prezenti la Salonul Auto-Moto vin cu cele mai importante OFERTE si REDUCERI pentru tine si trebuie sa stii ca doar la acest eveniment ai sansa sa profiti de acestea in timpul anului 2017 – nu vei mai avea sansa sa te intalnesti cu astfel de oferte pana la finele anului. In plus, in timpul saptamanii pretul unui bilet este de 15 lei si ai sansa sa analizezi in liniste toate ofertele, asa ca daca ai in plan sa iti achizitionezi o masina acum e momentul sa vii de oriunde din tara – cu a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate