Samsung a lansat noul model Galaxy A8 2018 cu camera frontala duala

  • Postat în IT
  • la 19-12-2017 14:03
  • de Mihai V
  • 496 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe New Edition News

Samsung a anuntat astazi lansarea celui mai nou dispozitiv din seria Galaxy A: Galaxy A8 (2018).

Noul telefon Galaxy A8 (2018) are o camera frontala duala, ecran Infinity Display si un design ergonomic uimitor care au fost inspirate de mostenirea si experienta de design specifica varfurilor de gama Samsung. Beneficiind de noi functionalitati, Galaxy A8 (2018) este mai elegant, mai practic si mai accesibil ca niciodata.

“Odata cu lansarea Galaxy A8, aducem utilizatorilor nostri functiile lor preferate de la smartphone-urile noastre varf de gama, precum ecranul Infinity Display si prima noastra camera frontala duala, cu Live Focus, din seria Galaxy A, deja cunoscuta pentru designul premium”, a declarat Junho Park, vicepresedintele Global Product Planning, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

“Galaxy A8 (2018) demonstreaza înca o data dedicarea noastra permanenta în ceea ce priveste comportamentul utilizatorilor nostri, oferindu-...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate