Samsung va investi 206 mld. dolari în următorii trei ani în biofarmaceutice, inteligenţă artificială, semiconductori şi robotică

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe 2blackjack1$'s Blog

Samsung Group va investi 240 de trilioane de woni (206 miliarde de dolari) în următorii trei ani pentru a-şi extinde amprenta în produse biofarmaceutice, inteligenţă artificială (AI), semiconductori şi robotică în era post-pandemie, scrie agenţia de ştiri Reuters.

Cel mai mare conglomerat sud-coreean va investi suma până la finalul lui 2023 pentru a întări poziţia companiei în industrii cheie precum producţia de cipuri, căutând în acelaşi timp alte oportunităţi de creştere în segmente precum robotica şi telecomunicaţiile de ultimă generaţie.

Samsung Electronics, cel mai mare producător de cipuri de memorie din lume, spune că firma plănuieşte să îşi consolideze poziţia de lider al pieţei printr-o serie de fuziuni şi achiziţii.

Gigantul nu a menţionat dacă suma include cei 17 miliarde de dolari pe care îi va cheltui pentru a construi o nouă fabrică de cipuri în Statele Unite. Planul este cu 30% mai mare...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate