Satele Unite ale României, un proiect marca Peter Hurley

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Fabrica de fericire
Era nevoie de o privire exterioară, obiectivă, pentru ca noi, maramureşenii, să ne dăm seama ce anume ar trebui să facem pentru a ne promova ţinutul într-un mod inteligent şi eficient. Toţi politicienii şi oamenii de la vârful administraţiei locale şi judeţene au vorbit, după 1990, despre necesitatea de a dezvolta turismul în Maramureş. Însă nimeni nu a ştiut cum să ajungă de la vorbă la faptă. Serbările comunistoide, cu ansambluri populare dansând după coregrafii bine stabilite, cu oameni privind de pe margine în timp ce mestecă un mic sau o sarma şi sorb din paharul de bere, au cuprins ca o febră toate oraşele şi comunele judeţului. Însă rolul lor în promovarea turismului a fost zero. Era ca un blestem: voiam să atragem turişti, dar nu ştiam cum.
Şi atunci a apărut Peter Hurley. Un irlandez tipic, roşcat şi cu pielea albă, dar deja adaptat la realităţile Românie...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate