Schimbarea ta trebuie descoperita de cei din jur, nu cunoscuta inainte!

Daca ai decis sa schimbi ceva la tine sau chiar sa te schimbi radical, felicitari! Sunt mandru de tine, chiar daca nu ne cunoastem. Va vorbeam candva despre white box si black box. White este zona in care trebuie sa fim. Cine a citit postarea mea de atunci o sa inteleaga. O sa inteleaga si cat de grav este la polul opus, in black. Carcotasii or sa spuna ca sunt in blue box si ca este suficient. Nu asta este subiectul, insa poate o sa discutam si despre aceasta pozitionare, intentionat „uitata” de mine. Revenind la schimbare, sper sa o faceti pentru ca ati avut o viziune, nu datorita unor dificultati sau probleme deosebite. De regula, trebuie sa fim atenti la semnale. Mediul inconjurator ne comunica continuu. Trebuie numai sa avem deschiderea de a asculta si intelege. De asemenea, este important sa ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate