Schimbări aduse de luna Februarie pentru fiecare zodie

Fiecare lună a anului aduce schimbări bune sau mai puțin bune pentru fiecare zodie. Luna ianuarie a anului 2020 a fost o lună de odihnă, iar acum luna februarie v-a fi o lună de adaptare la noul an ce tocmai a început.

BERBEC

Personalități îndrăznețe și energice, berbecii dezvoltă aspirații foarte înalte, iar de cele mai multe ori își împing limitele pentru a le atinge. Aceștia sunt practici și eficienți, urmărind câștigul imediat. Nativii din zodia berbec sunt cunoscuți în special pentru faptul că sunt impulsivi și uneori chiar destul de orgolioși. Pe plan sentimental, de regulă sunt firi romantice și senzuale. Semnul acestei zodii este focul, iar planeta guvernatoare este Marte. Meseriile potrivite pentru berbeci sunt: militar, polițist, pompier, inginer.

Luna februarie surprinde nativii din zodia Berbec cu schimbări în plan sentimental. Relația berbecilor cu partenerii va suferi o cumpănă, însă ”tot ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate