Scoala de afaceri de Robert T. Kiyosaki și Sharon L. Lechter – Recenzie

Robert Kiyosaki este un autor care nu mai are nevoie de introducere. Considerat un guru al vânzărilor și un antreprenor de succes, cărțile lui în general sunt extrem de citite și nu degeaba. Mulți îl consideră un mentor.

Chiar dacă îți place sau nu o carte scrisă de el, cu siguranță există o idee pe care o poți extrage din rândurile ei și să o aplici în afacerea ta.

Cartea de față abordează un subiect de care nu am mai scris până acum, și anume MLM-urile sau marketing în rețea sau network marketing, cum vreți voi să îi spuneți.

Așadar dacă ești implicat într-un MLM sau intenționezi să îți deschizi o afacere în MLM, nu trebuie să ratezi această carte.

Toată lumea e de acord la unison că indiferent câte facultăți și masterate faci, nimeni nu te învață cum să îți deschizi o afacere, cum să o conduci sau cu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate