Școala de vară World Vision: Aproximativ 4.000 de copii din mediul rural au mers la cursuri în curțile școlilor

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe expose.ro
În jur de 4.000 de copii și adolescenți din județele Cluj, Ialomița, Iași, Vaslui și Vâlcea au participat la cursurile școlii de vară organizate de World Vision Romania, care au avut loc în curțile și grădinile școlilor, fiind vorba de cluburi de lectură, ateliere creative, jocuri sportive şi recreative, excursii în natură, audiții muzicale, toate desfășurate în aer liber, se arată într-un comunicat al organizației.

„M-am distrat, m-am bucurat împreună cu colegii mei de clasă, dar și cu copiii mai mari din alte clase, am râs foarte mult, am făcut activități frumoase împreună și nu voi uita asta. Ne-am împrietenit și acum ne cunoaștem mult mai bine decât la început. Vara asta este unică pentru că am putut face parte și eu din acest proiect și nu voi uita niciodată asta”, spune Denisa, elevă la o şcoală din judeţul Iași.

Mihaela Nabăr, director executiv World Vision România spune că au fost foarte multe ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate