SE APROPIE 1 NOIEMBRIE. ZIUA MORŢILOR!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe CORESPONDENT SPECIAL

 

Serviciile publice de radio şi televiziune se află în colaps. Mai ceva decît ţara! Haite de decidenți politici, de toate culorile, au avut grijă ca în decursul anilor să destabilizeze și să fragilizeze aceste două instituții, în propriul beneficiu și în detrimentul românilor în serviciul cărora clamau că se află, cu consecințe grave la siguranța națională.

De ce s-a ajuns aici? Sînt cîteva răspunsuri pe care foarte mulţi le ocolesc. În primul rînd, pentru că s-a instituit OMERTA pentru oamenii din interiorul instituţiilor. A vorbi despre radio şi televiziunea publice era considerat un atac asupra locului de muncă, muşcai mîna care te hrăneşte, chiar dacă la adăpostul instituţional diverşi indivizi sau diverse grupări practicau abuzuri de neimaginat. În această atmosferă, puterea a fost preluată de cîţiva manageri (puşi pe viaţă în funcţie de un fost PDG!) ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate