Se merită să îți cumperi un DSLR dacă practici fotografie la nivel amator?

Poate că mulți dintre voi, cititorii acestui articol, inca nu aveți un aparat foto, sau poate mulți dintre voi doresc un upgrade. Un lucru este cert: majoritatea cititorilor acestui articol își doresc un aparat foto nou. Însă mulți amatori se întreabă dacă un aparat foto de tip DSLR se merită pentru ceea ce fac cu el. De aceea, în cele ce urmează, ne vom uita la câteva dintre motivele pentru care merită sau nu merită să îți cumperi o camera foto de tip DSLR.

În primul rând avem prețul. Multe aparate foto DSLR trec de prețul de 3000 de lei, aproape toate însă călcând cel puțin pragul de 2000 de lei. Dar de ce? De ce să îmi cumpăr un aparat foto de 2000 – 3000 de lei, dacă nu chiar mai scump, în loc să îmi cumpăr un aparat foto compact decent, care poate costa de două – trei ori mai puți

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate