Sedinte foto cu tematica de Craciun

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Un blog de Ionut Cosmin

Intotdeauna am fost pasionat de fotografie insa la modul de pasiune nu la nivel de arta fotografica. Imi place pozele cu familia, cu copii, dar cui nu-i plac? Iti trezesc mereu amintiri si sentimente placute despre anii ce au trecut, parca prea repede. In ultimul timp am observat asa un trend, un val de sedinte foto care se dapteaza la sezon, foarte comercial dar trebuie sa recunosc ca si frumos totodata.

Sedinta foto de Craciun

Asa cum spuneam im plac sedintele foto cu familia, in diferite scenarii si perioade ale anului, dar cele realizate cu ocazia sarbatorilor de iarna cu siguranta sunt cele care redau cel mai mult bucuria copiilor si parintilor. Copii sunt vedete de mici, este placut sa-i surpinzi in fotografii, in diferite ipostaze si etape de dezvoltare a vietii. Cu ocazia sarbatorilor de iarna la o sedinta foto de Craciun copii sunt multi mai bucurosi si nerabdatori in a...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate