Șeful Redmi a explicat de ce K30 Pro nu a fost dotat cu ecran de 120 Hz

Noul Redmi K30 Pro, pe lângă componente de top a primit și un ecran AMOLED de aproape 6,67 inch. Cu toate acestea, uimitor este faptul că ecranul acceptă o rată de actualizare de doar 60 Hz, în timp ce Redmi K30 mai simplu are o frecvență de 120 Hz. Lu Weibing, șeful brandului, a explicat de ce s-a întâmplat acest lucru.

Potrivit lui, dezvoltarea Redmi K30 și K30 Pro a început în urmă cu aproximativ 10 luni și atunci echipa de ingineri nu era sigură de posibilitatea utilizării unui ecran cu o rată de actualizare mare. În plus, pentru funcționarea camerei frontale mobile și a unui ecran mai mare este nevoie și de mai multă energie, astfel producătorul a decis să renunțe la frecvența de actualizare mare în favoarea unei baterii mai încăpătoare.

Redmi K30 Pro va fi lansat pe 27 martie, la un preț de 423 U

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate