? Sejur în Lara, Turcia la Concorde De Luxe Resort

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Încă de la primul copil, ne-am dat seama că ni se potrivește sejurul tip all inclusive. Nu mai trebuie să căutăm localuri, să așteptăm ore în șir cu un copil obosit și înfometat să vină mâncarea, avem opțiuni. Noi putem sta într-un concediu de relaxare în care să nu “facem nimic” o săptămână sau chiar mai mult. Aceleași reguli  privind masa care se aplică acasă se aplică și la all inclusive. Doar că aici copiii au mai multe variante. Am fost doi ani la rând în Lara, Turcia și ne-a plăcut. Anul acesta am revenit, doar că am schimbat hotelul. Cu unul fix lângă cel la care mergeam noi.

Drumul

Am zburat cu un charter Tarom. A fost primul nostru zbor în pandemie. Ce s-a schimbat: evident, apariția mășții de protecție atât în aeroport cât și în avion. În avion erai totuși pus lângă un necunoscut pentru a se ocupa toate locurile. La noi nu a fost cazul, am stat toți 4. Nu se mai of...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate