Seminarul educational “5 o'clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!” - Impresii si Fotografii

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Tabere educationale in strainatate
Sambata, 5 aprilie, de la ora 17:00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, a avut loc seminarul nostru educational “5 o'clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!”, din seria de 10 evenimente de nota 10, cu prilejul celebrarii a 10 ani minunati de activitate Mirunette International Education.
Desi a fost o zi mohorata de primavara, peste 100 de elevi, parinti si profesori, au fost alaturi de noi, foarte interesati sa afle despre sistemul de invatamant din Marea Britanie, de la prof. dr. Tim Fish, absolvent Oxford, in prezent directorul Colegiului Earlscliffe, si despre cultura si literatura, in contextul actual, de la faimosul critic literar Dan C. Mihailescu, realizatorul emisiunii TV „Omul care aduce cartea”.
Seminarul a fost in...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate