SEO pentru Bloguri: solutii pentru platforma WordPress

WordPress este o platforma foarte utilizata pentru ca este foarte usor de folosit. Si gratuita. Cele mai multe companii cu care am interactionat si aveau un blog (sau intentionau sa deschida un blog) foloseau WordPress.

Pentru cei interesati sa exploateze mai bine platforma WordPress, ne-am gandit sa realizam un mic ghid de SEO cu ajutorul caruia se pot imbunatati performantele unui blog pe Google.

In primul rand, de ce este avantajoasa folosirea platformei WordPress pentru bloguri?

Permite o indexare foarte rapida (ping automat dupa fiecare articol postat) Continutul creat de utilizatori este indexabil Codul este structurat prietenos, adaptat pentru motoarele de cautare (Google) Permite adaugarea de pluginuri de SEO care automatizeaza partial sau integral anumite optimizari (in continuarea postului, am adaugat cateva recomandari de pluginuri)

Exista totusi si automatizari ale platformei...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate