SEO pentru Ecommerce

Potrivit BloomReach, motoarele de căutare ajută 34% dintre persoane să-și înceapă experiența de cumpărături on-line, iar 71% dintre cumpărători simt că o afacere mai bună le așteaptă online și nu în magazine.

Dar cu numărul mare de retaileri online, utilizatorii sunt răsfățați de alegere. Doar cunoștințele obișnuite despre SEO nu o vor tăia. Astăzi, vă voi arăta tot ce trebuie făcut pentru a obține clasamentul magazinului pentru cuvintele dvs. cheie vizate.

Să ne scufundăm chiar în SEO eCommerce:

Direcționarea în funcție de cuvinte cheie: Totul începe cu direcționarea cuvântului cheie corect. „Legea terenului” afirmă că ar trebui să mergeți pentru fraza de coadă lungă.

Dar iată ce:

nu este cu adevărat o idee bună să optimizați conținutul pentru cuvinte cheie cu coada lungă, pur și simplu pentru că Google poate înțelege acum într-o mai mare măsură relația dintre interogările de căut...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate