SEO: The Movie – Un film despre industria SEO

John Lincon, a petrecut ultimele cateva luni producand un film despre industria noastra, numit SEO: The Movie. John a lansat deja trailer-ul iar filmul va fi lansat pe 20 iunie 2017.

John a interviavat mai multe persoane din industria SEO, inclusiv Danny Sullivan, Rand Fishkin, Jill Whalen, Brett Tabke, Rae Hoffman si multi altii. El a documentat, de asemenea, cateva aspecte importante si termenele din cadrul industriei SEO.

Pionierii optimizarii motoarelor de cautare, prin filmul SEO: The Movie isi propun sa prezinte un istoric al intregii industrii SEO, impreuna cu interviuri in stil documentar cu factorii de top ai industriei, precum si cu succesele, obstacolele si strategiile pe care le-au folosit pentru a ajunge acolo unde sunt astazi. In SEO: The Movie sunt inclusi pionierii SEO: Danny Sullivan – fondator Third Door Media si Search Engine Land; Rand Fishkin –

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate