Şi ce dacă soţul tău priveşte? | Fantezii Voaior > Fantezii Voyeur | Fantezii cu Negrese

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Poveşti şi fantezii erotice

Sunt un nesimtit. Asa am fost intotdeauna si asa voi ramane. Imi place asa. Am prieteni putini, doar oameni destepti si de la care am ce invata. Restu’ nu ma suporta, poate pentru ca in general ii sfidez. Nu am un job stabil. Sunt adultul cu suflet si atitudine de adolescent golan. Si imi place asa. Poate asta ma face sa nu stau prea mult timp intr-un loc.

Calatoresc mult. Foarte mult. Sunt pe 3 continente diferite intr-o luna. Ma distrez, regulez, beau, incerc tot felul de chestii. Banii nu sunt o problema.

Unchiul meu mi-a lasat o suma frumusica si rotunda cand a dat coltu’. Am investit-o si acum vin banii.

Iubesc femeile. Pe toate. De mic am fost fascinat de femei, de limitele lor, de pasiunea lor. Nu sunt fanul celor care se lasa futute dupa doua pahare. Prefer ritualul de imperechere. Dar cine sunt eu sa refuz o femeie care e fierbinte dupa mine?

Bun. Sunt cu un prieten intr-o tara din nordul Africii… ceva de genul. Nu imi aduc aminte perfect...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate