Şi soarele s-a stins sub valuri

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Poveşti şi fantezii erotice

Brusc am fost cuprinşi de linişte. Apa clipocea liniştit în jurul nostru, iar soarele se pregătea de somn pe un cer lipsit de nori. În stânga şi în dreapta malurile canalului erau ascunse de un hăţiş de stuf în toate nuanţele de verde. În aer plutea un miros proaspăt de pământ reavăn, frunze strivite şi apă curgătoare. Eram singuri în natură. Doi oameni pierduţi în Delta Dunării.

M-am întors spre Sonja: – Îţi place? – Este superb.

Vorbeam în şoaptă, cuvintele abia desluşindu-se prin murmurul vântului. Am privit-o atent. Stătea întinsă în barcă cu ochii închişi. Sânii ei acoperiţi doar cu o bustieră subţire urcau şi coborau domol în ritmul respiraţiei. Picioarele lungi şi goale erau scăldate în lumina blândă a după-amiezii. Purta doar o pereche albă de bichini, o fâşie îngustă de material care se lipise ici şi colo de pielea jilavă.

M-am întins şi i-am atins un obraz cu vârful degetelor. Sub n...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate