Si totusi… handmade

Weekendul trecut am dat o fuga pe la Jumbo, de unde am mai luat eu lumanari frumoase, la un pret decent, pentru aranjamentele mele de Craciun.

Eram pe “repede inainte”, sotul meu mi-a dat o ora. Ca orice barbat, recunoaste rapid un magazin unde o femeie poate pierde  notiunea timpului.

Am trecut repede prin prima parte a magazinului, plina de jucarii. Involuntar, ma gandeam ca toate magazinele  au politica asta de marketing de a pune in fata tot ce inseamna produs pentru copii. Si sunt destepti, parintii cu copii mici sunt tinta cea mai usoara, sunt disperati sa faca totul pentru ei .

In timp ce mintea mea prelucra ideea asta, mergand repede repede, PAC! Ma izbeste dintr-o data o nebunie de culori, straluciri si lume buluc! Ajunsesem la raionul cu decoratiuni de Craciun. Am inceput sa ma invart nauca printre ele – erau de toate felurile, de ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate