? Și zilelele delicate tot zile din viața noastră sunt – să trăim fiecare moment al vieții

De când sunt mamă, oricum m-aș simți, bine/rău trebuie să fiu acolo. Prezentă. Copiii au nevoie de atenția mea, trebuie îngrijiți, spălați, schimbați, hrăniți. Iar eu sunt “adultul de serviciu”. Dacă eu am o zi proastă sau mă simt rău, orice ar fi, trebuie să caut în mine și să îmi adun toată energia rămasă pentru că cei mici depind de mine. Înainte să am copii, în perioadele delicate ale lunii, zăceam. Pur și simplu. Nu mă ridicam din pat, mă uitam la seriale, citeam o carte, aveam un ceai lângă, dulciuri și aia era ziua. Acum nu îmi mai permit așa ceva. Nu că nu aș mai avea nevoie. Dar nu mai pot. Chiar zilele delicate sunt zile normale. Mi-am setat asta, iar acum fac orice în acele zile. Chiar și sport. Ceea ce nici nu concepeam în urmă cu ceva ani.

Pentru a nu avea un disconfort suplimentar, îmi aleg protecția potrivită pentru mine. De ani bun...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate