Simona Halep, traseu dificil la primul ei Grand Slam din postura de favorita numarul 1

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Primul turneu al lui Halep din postura de numar 1 mondial nu este deloc usor

Sursa foto: gsp.ro

Joi dimineata am avut parte de tragerea la sorti a tabloului feminin de la Australian Open, acolo unde Roger Federer si Maria Sharapova au prezentat gala de deschidere.

Australian Open 2018 intra in istoria tenisului romanesc, Simona Halep fiind prima sportiva din Romania care pleaca din postura de numarul 1 mondial intr-o editie de Grand Slam.

Competitia a debutat marti seara, cand au inceput calificarile de pe tabloul masculin, urmat la doar o zi distanta si de calificarile de pe tabloul feminin. Oficial, Australian Open se joaca intre 15 si 28 ianuarie, pe langa meciurile avute, jucatorii trebuie sa suporte si vremea deloc buna pentru ei. Anul acesta s-a inregistrat in Australia cea mai mare temperatura din ultimii 50 de ani.

Cu sase jucatoare pe panou, Simona Halep tine ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate