Sistem ieftin filtrare apa - cana filtranta

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Info Market

O cana filtranta este obligatoriu de detinut in casa, fie ca ai apa curenta sau consumi apa de la putul din curte. La urma urmei, cu toții trebuie să bem apă - și chiar multă. Corpurile noastre sunt, în medie, 60% apă, iar adultul mediu are nevoie undeva între 1,6 și 2,5 litri pe zi. Pentru majoritatea dintre noi, fără buzunare adânci sau obsesie cu apa ghețară islandeză, apa va veni de la robinet.

Apa de la robinet este ieftină, bine reglementată și perfect sigură pentru băut, dar nu are întotdeauna un gust atât de grozav. În unele zone și în anotimpurile mai calde, este tratat puternic, adăugând un iz chimică. În alte zone - în special în zonele cu apă dură - ar putea avea un gust mineral sau metalic puternic.

O cana filtranta pentru apă poate remedia problema, eliminând impuritățile și reglând conținutul chimic și mineral, oferindu-vă apă cu un gust mai curat și mai proaspăt. Mai mult, utilizarea apei fil...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate