SKILLS TESTS-Teste de Aptitudini

Utilizați testele de aptitudini pentru a măsura abilitățile candidaților.

Neprețuite în analiza nevoilor în procesul de recrutare și de identificare a nevoilor specifice de training, sutele de teste de aptitudini și competențe existente în platforma Skillsarena vă eficientizează procesul de recrutare intern. Astfel, veți putea selecta și reține candidații cu adevărat valoroși pentru compania dvs. Testarea candidaților se face online, complet automat și se generează un raport în timp real, însoțit de o analiză detaliată, precisă, ce conține scorul și procentele aferente.

Vă simțiți copleșiți de numărul mare de aplicații pe care le primiți pentru un post vacant? Doriți să întocmiți simplu și rapid o listă scurtă a candidaților ideali ? Vreți să evitați consecințele unei decizii greșite în procesul de recrutare? Căutați modalități de îmbunătățire a procesului de dezvoltare a angajaților, dar nu sunteți sigur care sun...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate