Smartwatch pentru oricine

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata de cartier
Smartwatch pentru oricine

Un smartwatch este un dispozitiv portabil conceput pentru a fi purtat pe incheietura mainii. Smartwatches utilizeaza touchscreens, este dotat cu aplicatii si inregistreaza de multe ori ritmul cardiac si alte semne vitale. Modelele Apple Watch si  Wear au determinat mai multi consumatori sa aprecieze utilitatea purtarii unui smartwatch care seamana atat cu un ceas, cat si cu un mini computer, pe incheietura mainii. In plus, dispozitivele  smartwatch sunt potrivite pentru activitatile in aer liber, adesea completand alte dispozitive mai mari, cum ar fi setul de instrumente pentru aventurieri.

In general, smartwatches ocupa doua nise pe piata gadget -urilor. In primul rand, un smartwatch dispune de sistem de operare Wear OS de la Google – imbinand forma si functia. Acestea sunt concepute sa inlocuiasca ce...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate